lørdag, januar 30, 2010

Den optimistiske liste

Tadah, glæde!

7 kommentarer:

Nille sagde ...

Takker og bukker for at være kommet på din positive liste... og det var endda den censurerede version ;-)

Jeg har ikke læst The Road endnu... men den skal i hvert fald læses inden jeg skal Viggo trave vejene tynde!

Lene sagde ...

Nille: Altså... det var da det mindste. Jeg havde også skrevet en kommentar til dit indlæg, men mine kommetarer hos dig har det med at forsvinde op i den blå luft.
Censurerede? Dit indlæg? Altså...jeg har allerede læst noget kødeligt kærlighed ind imellem linierne. Det behøver du slet ikke tænke på. Det har jeg luret :)

Glæd dig til stor og grum læseoplevelse... og så se lige filmen, og sig, om den er god :)

Nille sagde ...

Det var pudsigt nok ikke den eneste kommentar, der var forsvundet igår! Blogcensur muligvis :-)

Teksten skal jo censureres en anelse for den gamle moder :-)

Lene sagde ...

Nille: Hahahaha, spørgsmålet er, om ikke også mødre er klar over den store sammenhæng? Men nu var det jo også en fin historie uden svesken på disken :)

jensdrejer sagde ...

Jeg overvejer også om jeg skal se "Vejen". Jeg ved ikke rigtig.... jeg er ikke bange for, at den er for uhyggelig. I stedet er jeg måske bange for, at den er lidt uinteressant når man har læst bogen.

Men jeg ved ikke rigtigt.....

jensdrejer sagde ...

PS: i aftes så jeg den der tv-trailer til Vejen. Og nu har jeg bestemt, at jeg springer over. Det kan godt være at jeg tager fejl, men jeg har på fornemmelsen, at den er ret kedelig sammenlignet med bogen. Ellers er det bare mig som stadig bliver mindre og mindre interesseret i film.

Lene sagde ...

Jens: Måske er det der, den ligger - at jeg ikke vil ødelægge en fantatisk læseoplevelse med en ok film? Jeg har jo lavet mine egne billeder. Næ, jeg venter nok og ser Alice for alle pengene.