lørdag, januar 30, 2010

Den alvorlige liste

  • Tør vi efterhånden overlade noget som helst til Forsvarsministeriet?
  • Dr2 Udland har pragtfulde kvindelige værter, som ligner... nå, ja...kvinder. Hvor befriende - når de fleste andre kvindelige TV-værter ligner usædvanligt tynde, smukke og succesfulde kloner.
  • Forleden blev jeg ringet op af et analysefirma. Jeg skulle svare på nogle spørgmål bestilt af Århus Kommune. Som spørgsmålene skrider frem, forstår jeg, at jeg er blevet ringet op, fordi jeg bor i Gellerupparken, men det er nok ikke lige mig, spørgsmålene henvender sig til. Et eksempel: I hvor høj grad synes du, at du ville være mere en del af det danske samfund, hvis du blev bedre til dansk?!?!? Øhhhh... WTF? Det morede jeg mig meget over, men efter en samtale i går er jeg nu kommet i tvivl. Er det ok, at Århus Kommune indirekte ringer rundt til et boligområde for at lave personlighedskontrol? Og hvordan følger jeg nu op på den sag, hvis det ikke er?
  • Altså med mindre jeg første dag på P-skolen lærer noget om at hekse med vejr, så er vejrudsigten skræmmende. Måske kunne jeg også oparbejde en zen om ikke at hidse sig op over ting, der ikke står til at ændre... men det bliver nok ikke denne vinter.
  • Noget om fri skolemad.

2 kommentarer:

Nille sagde ...

WHAT??? Er det kommunen, der har bestilt den undersøgelse??? Det er rystende synes jeg! Jeg synes måske også, at det er lidt chokerende, at analyseinstituttet ikke kigger på navnene inden de ringer op... dårlig screening! For jeg går ud fra, at dit efternavn er lige så dansk som dit fornavn!

Lene sagde ...

Nille: Mit efternavn er mere dansk end mit fornavn, så det gætter jeg på, at de ikke har tjekket. Og ja, jeg forstår heller ikke, at det er kommunen, der står som afsender. Og nu tæller jeg jo nok med i en statistik over stædige gellerupbeboer, der nægter at lære mere dansk. Argggg... hvor er det frustrende!