lørdag, januar 16, 2010

Tilstand

  • Synes måske nok, at noget af alt den spalteplads, der er blevet brugt på at diskutere ikke-eksisterende burkaer og kendispjat i al almindelighed kunne bruges til at finde ud af, hvordan man behandler hinanden godt.

  • Er træt af at bo i en kummefryser.

  • Venter og venter og venter og venter og venter... Hvem der bare havde en tålmodighed.

  • Får inspiration fra mange steder og fylder notesbøger op.

  • Er ikke overrasket over den omsorg, som Ekstra Bladet viser overfor en person, som de for få år siden udråbte som afvigende indehaver af sexslaver. Hukommelse findes ikke i medier.
  • Tror faktisk, at meget mere sniksnak om madpakker i børnehaver kan få mig til at eksplodere på Wulffmorgenthaler-måden. Anede faktisk ikke, at madpakken er det eneste sted, hvor forældre kan vise, at de elsker deres børn. MEN det ved jeg nu, og hold så kæft!
  • Hader at læse bøger, hvor der er så mange sprogfejl, at jeg bliver forstyrret i min læsning. Ville det være ok at aflevere bogen tilbage, hvor den er købt og bede om pengene retur?

Januar er på en eller anden måde bare en god måned for lister.

4 kommentarer:

Nille sagde ...

Nu er jeg ikke med i EB-debatten... jeg kan ikke følge med i det hele!

Men - bøger med stavefejl er SÅ irriterende. Jeg har lige læst Ejersbo's kæmpeværk 'Liberty' - den fedeste læseoplevelse i årevis... men alligevel er der nogle tyrkfejl i den.

Jeg overvejede at melde mig frivilligt som gennemlæser? Bare de sender de gratis manuskripter!

PS! Du har ret - ikke forsætter for det nye år, men lister ;-)

Lene sagde ...

Nille: Med hensyn til EB er det, fordi de, helt naturligt kan man sige, har Jørgen Leth på forsiden på grund af Haiti-katastrofen. Nu kan han pludselig godt bruges, tsk!

Ja, kan vi ikke lave et forbrugeroprør med hensyn til de bøger? Eventuelt kan jeg kun læse de bøger, som du først har gennemlæst :) Jeg vil i øvrigt også på et tidspunkt læse Jacob Ejersbos triologi.

Lister er et hit!

Marianne sagde ...

Jeg er også så træt af de madpakker og den symbolik politik der bliver skrålet ud fra både rød og blå fløj. Hvad om de tog fat i værdidebatten, velfærden og hvor er samfundet på vej hen......
Rigtige politiker skal man lede lang efter........

Lene sagde ...

Marianne: Hvor har du ret! Det er nemlig symbolpolitik. Så kan folk hidse sig op over småting og glemme de store komplicerede sammenhænge. Flot eller...