mandag, november 26, 2007

Væk fra Brabrand?!?

Hele det her flyttehalløj kaster indtil videre meget morskab af sig.

Når jeg siger til folk, at jeg skal flytte, er der to reaktioner:

Enten vild surhed, fordi nogle tror, at jeg forlader byen helt. Meget sødt egentlig.

Eller vild jubel over at jeg forlader Gellerupparken, og så er det altså lidt sjovt at se folk redde den i land, når det går op for dem, at jeg skam bare flytter lidt rundt i Gellerupparken.

5 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Jamen, bor du ikke bare derude, indtil du finder en lejlighed inde i byen? ;-p

Maja Kirstine sagde ...

Inde i mit hoved kører der en sang på melodien til "Hjem til Århus". Den lyder ca. sådan her "Væk fra Brabrand åh-uh-åh, væk fra hele Brabrand ååh-uh-åh....." Men sådan skal sangen jo slet ikke være når nu du bare skal rundt om hjørnet!

Lene sagde ...

Anne: Jeg leger den leg et par år endnu.
Maja: Jeg er bange for, at der ikke er nogen sangtekst gemt i at flytte rundt om hjørnet, øv!

Kathrine Maja Bastias Bech sagde ...

Lene, søde Lene, - jeg er jo desvaerre ogsaa en tilhaenger af de 50 procent af dine venner og bekendte, der gerne vil have dig ind til midtbyen.
Synes bare at du hører til inde i byen med kaempe bibliotek, parker til at gaa ture i, dejlig frisk luft, caféer, hobby butikker, garn butikker,stof butikker, perle butikker, fiske handlere, emmerys, - ved ikke, men synes du hører til i byen Lene, - eller langt ude paa landet i et stort hus med masser af hobby rum og vaerksteder.Men ok, du ved jo bedst selv hvad der er bedst for dig!

Lene sagde ...

Kathrine: Hehe, du er udpræget en af dem, der synes, at jeg skal forlade Gellerupparken hurtigst muligt. Men her er jo både et bibliotek og fine grønne områder.
At der så ikke er en ordentlig café, hvor man kan hænge ud hele aftenen og klage over livets besværlighed, er faktisk et stort problem. På den anden side...du skal jo lige komme hjem til at hænge ud med mig!