torsdag, november 19, 2009

Opdateret

Mit kamera (og Bedsteveninden) er landet! Og så skal der jo lige samles op på de sidste 14 dage.
  • Jeg faldt i søvn i et solarium; knaldede hovedet op i loftet, da varmen slukkede, og blev en anelse forvirret... og nu har jeg fået udslæt. Garanteret af det solarium. Så forbyd dog skidtet, så svage sjæle ikke bliver fristet!
  • Har afsluttet både malekursus og tegnekursus.
  • Har overbevist alle i mine omgangskreds, at jeg i hvert fald IKKE skulle på Pastoralseminariet de næste mange år!
  • Har meldt mig ind på Pastoralseminariet med begyndelse februar 2010.
  • Har læst fagbeskrivelserne på Pastoralseminariet.... Seriøst: HVAD TÆNKER JEG PÅ?
  • Har brugt en hel dag på at bage pizza.
  • Fik to dage senere et maveonde på grund af overdreven spisning af ... pizza.
  • Har meldt mig ind i mit politiske parti igen. Har været ude i et halvt års tid. Gik i granatchok på grund af noget med tørklæder og domstole. Men nu er jeg på banen igen.
  • plus alt muligt andet.

Bedstevenindens kommentar: 1. "Hvor lang tid har jeg været væk?" 2.: "Udslæt? Næ, nu skal du høre om udslæt. Jeg har mistet al huden på min krop!"

Ihhhhh, hvor er det godt at have hende tilbage. Hun har altid en krise, der kan sætte tingene i perspektiv.

6 kommentarer:

jensdrejer sagde ...

Kære Lene - drop det der seminar. Du kan blive sådan en standupper og det er med garanti meget sjovere! Jeg elsker at læse dine indlæg. Hvis dit liv var en komedie-serie, så ville jeg se alle afsnittene incl. alle genudsendelserne, hehe.

SW sagde ...

Lene, hvornår lærer du at blegt er sejt? Er du slet ikke med på emo-bølgen og Twilight-hysteriet? Jo blegere, jo sejere - indse det!!!;-)

Nille sagde ...

Helt enig med Jens!!!

PS! Var der nogle saftige billeder i kameraets hukommelse?

Lene sagde ...

Jens: Hvor blev jeg glad for din kommentar.Men jeg har besluttet mig for P-skolen. Når jeg så er færdig med det, så kan det da godt være... Jeg vil have mit eget TV-show, vil jeg. Det kunne være så skægt, og du bliver tvunget til at se det :)

Lene sagde ...

SW: Jeg har såmænd fattet den del af det, men nogle gange er det bare en pragtfuld måde at få varmen på en råkold novemberdag. Måske skulle vi have saunaer som i Finland?

Lene sagde ...

Nille: Også tak til dig. Kameraet er ikke kommet hjem til mig endnu, så jeg ved det ikke. Men jeg skal nok bringe nyt i sagen, så snart der er noget.