mandag, august 03, 2009

Prag

Nu er jeg stået op, og togrytmen har lykkeligvis forladt mig. Jeg har været seks dage i Prag. En by, hvor jeg sikkert ikke ville have sat mine ben, hvis ikke min mor og søster havde tvunget mig. Jeg mener... Hvorfor kører forbi Berlin?

Men der var intet at stille op! Prag. Hvilket selvfølgelig viste sig at være et fint sted. Ok, seks dage med solskin og varme var nok med til at trække op. Og Prag er bare ikke Berlin. Men man kan ikke blive sur på en by, hvor der falbydes kage på hvert et gadehjørne.
Så nu er der farmor-turistbilleder. Første foto er af en metronedgang. En metro hører jo efter min bedste overbevisning med til enhver anstændig by. Og Prag havde en fin og nem metro. Bingo.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke fik set alt det, man skal se. Jeg gider det ikke. Jeg tog billeder af det, når jeg gik forbi i jagten på contemporary art. Og dét fandt jeg til gengæld yderst interessant.

6 kommentarer:

Dot sagde ...

Elsker dit metrobillede. Og din måde at skrive om ikke-berlin Prag på.
Så din hygge-hjemme-ferie rykkede altså ud af sofaen og til udlandet - home is where your heart is, eller? ;-)
velkommen hjem.

Anonym sagde ...

Helt enig - hvorfor køre lige forbi Berlin. Det virker da slet ikke logisk.

Lene sagde ...

Dot: Tak! Det der sofaliv måtte jo få en ende.

Lene sagde ...

Jens: Nemlig. Men nogen gange må man overgive sig og se noget nyt.

tankehal sagde ...

dejlig befriende læsning :-) og ja hvorfor køre forbi Berlin !!

Nille sagde ...

Det lyder som en fantastisk by - jeg skal altså se både Prag og Berlin... der er intet at stille op! Så farmorbilleder eller ej - der ser utroligt smukt ud!