søndag, januar 25, 2009

København tur-retur

I går var jeg på endags-tur til København.

Tidligt op og afsted med tog, hvor jeg underholdede mig med at strikke en sok.
Vel mødt i København, DSB var utroligt punktlige i går, mødtes jeg med Dot, min kære studieveninde. Vi tog på sticks'n'sushi og nød dejlig mad og en masse snak.

Så var der dømt kaffebar, hvor vi både fik lært Dot at strikke rib og fik kigget i en kæmpebog om fotografen David Lachapelle.

Herefter skiltes vores vej. Dot tog til Jylland, jeg tog til blogtræf.

Altså hvad der præcis er med de blogtræf, kan jeg vist ikke forklare. Jeg ved bare, at det er usædvanligt hyggeligt, og at der bliver snakket igennem, selvom man sidder blandet forholdvis ukendte mennesker.

Jeg fik mig placeret i den ene ende af de to langborde og var faktisk stort set omgivet af de mennesker, jeg mødte til blogtræffet i september. Om det var, fordi det udgjorde en eller anden form for tryghed eller, fordi vi bare har meget at snakke om, skal jeg ikke gøre mig klog på.

Mange emner blev vendt. Fra en deling af Danmark som i Jylland for sig selv og resten for sig selv. Jens, det går jo ikke. Man tager jo ikke til blogtræf i fremmede land, vel?
Til den almene tilstand hos Helle Thorning-Schmidt. Leif altid får mig rodet ud i den diskussion, og det er vist hellere ikke særligt svært.

Så var det desværre slut på blogtræf for mit vedkommende. Jylland kaldte. Donald var så sød at følge mig til toget. I toget var jeg så kæk, at jeg diskuterede strømpestrikning med to ældre fagforeningstyper. Og sådan kan man sagtens underholde sig på den lange vej til hjem.

Det var en fantastisk dag i København. Det gør jeg gerne igen.

14 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Lene! Det var spændende at læse, at du også nåede at hygge med Dot inden blogtræffet! Det var rigtig dejligt at se dig igen - tak fordi du tog turen helt til København :-)

Lene sagde ...

Madame: Dot er et fantastisk bekendtskab, og jeg har vist nok overtalt hende til at tage med til blogtræf.
Tak, og i lige måde. Vi nåede ikke at snakke sammen, men det må blive en anden god gang:)

Catarina sagde ...

Det var rigtigt hyggeligt at møde dig Lene, selvom vi ikke fik snakket. For mit eget vedkommende var dette mit første blogtræf, men bestemt ikke det sidste. :-)

jensdrejer sagde ...

Tak for en dejlig dag. Selv om vi sad overfor hinanden, så synes jeg vi fik snakket alt for lidt. Men sådan har jeg det faktisk også med alle de andre - der var så mange mennesker og man ville gerne snakke lidt med dem alle.

Jeg glæder mig bestemt også til næste gang.

Marianne's mening sagde ...

Jeg havde håbet lige at få talt med dig, men det må blive næste gang!
Jeg syntes, at du fik nået meget på din en-dags tur til København.

Lotten sagde ...

Tak for at du tog hele den lange vej og var med til at gøre gårsdagens træf til en succes. Aldrig har vi været SÅ mange bloggere samlet på ét sted :-)

Lene sagde ...

Marianne: Jeg havde også håbet, at jeg nåede at fange dig, men det har jeg en løsning på! Kaffe? Århus? En dag i den nærmeste fremtid?

Lene sagde ...

Lotten: Jeg gør det gerne igen:) Mange bloggere + meget snak = skønt!

Marianne's mening sagde ...

Lene, kaffe i Århus er jeg med på. Meget.
Jeg tjekker lige arbejdsplanen, når jeg kommer hjem igen :0)

livetleker sagde ...

Tager man ikke til blogtræf i fremmede land????

Lene sagde ...

Hege: Hahaha, jeg vidste bare, at jeg havde dummet mig, da jeg efter blogskrivning begyndte at tænkte:) Jo, selvfølgelig gør man det, og jeg synes, at det er fantastisk, at I kommer og samtidig får en tur i København ud af det. Glæder mig til at se jer igen!

livetleker sagde ...

Takk det samme, Lene. Og vi dro nå ikke bare for bloggreffets skyld, det skal i rettferdighetens navn sies.

Donald sagde ...

Lidt forsinket: tak for godt selskab!
Det er en fornøjelse at høre om dine oplevelser i Gjellerup og jeg ville gerne høre mere om de andre ting, du beskæftiger dig med.

Angående blogg-treff i udlandet: Tænk hvis det kunne lykkes at holde flere træf i Frederiksstad (Hege), Odense (midtvejs, så det passer alle:-) og naturligvis i Århus.

Dot sagde ...

Du snød mig! Du fik sneget dig til at lære mig at strikke ret&vrang så grundigt, at jeg nu har to muffedissedimser varmende om håndledet!
Det slår mig, at jeg var alt for heldig i lørdags - jeg fik dig halvdelen af dagen for mig selv, mens alle de andre skulle deles om dig resten af dagen. He he.