onsdag, december 17, 2008

Nye tider


Sådan så det blandt andet ud under min oprydning. Den ene plastikpose efter den anden købt fordi jeg glemmer at tage et indkøbsnet med.

Men det går ikke længere. Så jeg har sat mig for at sy et indkøbsnet til hver af de tasker, som jeg kan tænkes at bringe med ud at handle.Og det her er så det første. Slut med de plastikposer!

4 kommentarer:

Maja Kirstine sagde ...

Jeg må sige at jeg beundrer din ihærdighed. Du går virkelig grundigt til værks med dette projekt du har stillet dig selv. Pas på at du ikke selv ryger med ud en dag - det ville være en frygtelig katastrofe!

Held og lykke med oprydningen....eller skulle jeg mon hellere sige saneringen?

Anonym sagde ...

Fantastisk - det er da blevet rigtig smart. Jeg har altid to indkøbsnet i tasken. Ja, det er jo aldrig til at vide om man får brug for det store eller det lille.

Derudover er der egentlig ikke noget galt med plastikposer, bare man husker at genbruge dem. Jeg har læst en artikel om det på Politiken, men jeg kan desværre ikke finde den igen. Hvis jeg husker ret, skal man kun bruge en plastikpose tre gange, for man har udlignet de miljøskadelige konsekvenser.

Det store problem med plastikposer er alle de mange mennesker som ikke genbruger dem og ovenikøbet smider dem i naturen.

Madame sagde ...

Det er en rigtig god idé, Lene!!! Det må jeg også se at få gjort. Jeg mangler bare at finde ud af, hvordan jeg får husbond til at bruge smukke stofposer ...

Lene sagde ...

Maja: Bare rolig...jeg ryger ikke ud. Der er simpelthen for koldt:-)Takker...Det bliver så fint.

Jens: Jeg tror, at jeg har læst det samme. At plastikposer ikke er miljøskadelige. For mig handler det nok også ligeså meget om, at det er en form for ligegyldigt forbrug, som jeg kan ændre uden videre.

Madame: Tak! Jeg tænker faktisk også på at lave et indkøbsnet, der minder om den sofa, du engang viste frem. Det har jeg ikke glemt.
Måske skal du finde et udvalg, som husbond kan vælge imellem? Så er han blevet hørt, og alle er glade:)