onsdag, juli 30, 2008

Nærvær og tankespind


Billeder fra gårsdagens gåtur. Jeg har svært ved at tænke på andet end mit arbejde, når jeg går. Jeg kan gå ret langt uden overhovedet at opdage, at jeg er ude.
Så er det, at jeg finder mit kamera frem og tvinger mig selv til at se, hvor jeg er. I går blev det til denne lille serie sommermotiver fra Brabrandsø.
Er der andre ideer til at forbedre sit nærvær?

7 kommentarer:

Kathrine Maja Bastias Bech sagde ...

ja, tag sko paa der klemmer, eller tag en strømpe paa og lad syningen sidde midt paa, - du vil taenke over hver skridt du tager...:-) Paa denne maade vil du taenke paa alt andet end dit arbejde!

Kathrine Maja Bastias Bech sagde ...

(Ta' sko paa, undskyld...)

Kathrine Maja Bastias Bech sagde ...

(Hvert skridt...)

Ej, er der noget mere irriterende end folk der sjusker helt vildt naar de skriver???

hahhahahaahahahahaa.

Eller folk der griner af sine egne jokes?

Lene sagde ...

Hahaha, Kathrine, du er ikke irriterende, du er bare sjov. Idéen med skoen er meget god. Det er ligesom at gå tur i regnvejr. Men der må være andre mindre smertefulde eller våde metoder.

Sannie' blog sagde ...

Jeg synes ellers, at brabrandsøen lyder som en god idé- Jeg bor selv i nærheden. Hvad med en god bog?
(sannie.info)

Madame sagde ...

Det er skønne bileder, du har taget!
Nærvær når man går tur - jeg kommer til at tænke på husbond, som kun kigger ned i jorden, når vi går en tur. Jeg siger som regel: se koen, eller se busken her, og så kigger han modstræbende, haha.

Mennesker er nok bare forskellige. Men jeg tror, det er godt at prøve at være bevidst om nærvær i alle situationer.

Lene sagde ...

Sannie: Brabrandsøen er en god idé. Et smukt område.Gode bøger er bestemt også en måde at flytte tankerne fra arbejdet. Jeg skal dog gerne indrømme at også her kan det gå galt. Pludseligt har jeg 'læst' mange sider uden at fatte, hvad der stod. Til gengæld har jeg sikkert planlagt en eller anden arbejdsting, ups!

Madame: Jeg kan lige se dig og husbonden for mig. Måske er det meget godt. Han beskytter jer mod farlige forhindringer på vejen, og du finder ud af, hvor I går hen :)
Jeg tror, at du har ret i dine betragtninger om nærvær.