torsdag, juli 26, 2007

Gellerupparken i regnvejr

En artikel på Jyllandspostens webavis, om hvor fredeligt der er i Gellerupparken denne sommer i forhold til de foregående år, fik mig til at tænke på det med, hvorfor Danmark aldrig har haft langvarige blodige revolutioner... Fordi det regner.Jeg vil gerne tro på, at alle de ting, som står i artiklen, har betydning for den positive udvikling. Men hvem gider at fare rundt på gader og stier for at overfalde uskyldige mennesker og sætte ild til alting, når det plasker ned? Jeg kan godt afsløre, at gummistøvler og regnslag overhovedet ikke matcher muskuløse kamphunde og toptunede BMW'er. Det kan jo være, at jeg er fuldstændig på vildspor. Er der ikke lige en eller anden derude, der sammenkører regnvejrsmilimetere og kriminalstatistik?

2 kommentarer:

Stine sagde ...

Du har glemt at medregne den faktor, at muskelbundtet Stine er flyttet til ghettoen. Jeg spreder frygt og fordrer dermed fredeligere tider for betonparken Gellerup. Nemlig.

Lene sagde ...

Nå ja. Det er da det! Jeg satser nu stadig på regnvejr. Men er det ikke dig, som skal skrive speciale? Hvad med lidt mærkelig kriminalforskning?