søndag, oktober 25, 2009

Orkidehad

Ok... jeg indrømmer! Jeg er måske nok en anelse vinterdeprimeret. Det er ikke så slemt som sidste år - slet ikke - men det er heller ikke godt.
Jeg kan godt stå op og gå på arbejde og den slags. Det er mere som, om noget tungt har sat sig på min hjerne. Det hele går lidt langsomt, og nogle dage går det slet ikke.
Den sidste uge har nok ikke været nem, men fredag var jeg da helt umulig. Jeg havde nær flået hovedet af Bedsteveninden, og så havde jeg set mig ondt på orkideer...

I dag, som er en meget bedre dag, kan jeg godt se komikken, men i fredags var jeg parat til at forbyde orkideer for altid!
Orkideer er for mig forbundet med noget særligt og nogle særlige mennesker, som har omsorg for de sarte vækster. Men nu kan man købe dem i Føtex! Og alle mulige damer tager dem nu med hjem til deres quiltede vattæpper og tekopper med roser, adddd!
Ej, hvor kan jeg hidse mig op over den slags på en dårlig dag.

Jeg må konstatere, at på dage, hvor jeg hader forholdsvis uskyldige potteplanter, er det bare ikke særligt nemt at være inde i mig. Og det er kun oktober. ´
Nå, men jul er også hyggeligt, og så må det lys sgu da komme tilbage igen.

4 kommentarer:

Nille sagde ...

Jeg må skam melde, at jeg også har investeret i en orkidé - og værre end Føtex... nede hos den lokale pakistanske kiosk! Hvis det kan tale til mit forsvar har jeg hverken quilttæpper eller blomstrede kopper (eller noget andet blomstret for den sags skyld).

Køb nogle kalenderlys før tid - så bliver du i godt humør... for der er altså nogle måneder at stå ud endnu uden at gribe til drastiske metoder og udøve en orkidémassakre i Føtex!

Anonym sagde ...

Hvad er der nu galt med thekopper med røde roser??? Sådan nogle har jeg altså bare ønsket mig i så mange år!!!

Men okay - det lyder ikke rart. Det lyder som om at du trænger til lidt opmuntring og det vil jeg da gerne hjælpe med. :D

Lene sagde ...

Nille: Jeg synes nu bestemt, at den lokale kiosk er bedre end Føtex.
Orkidémassakre er et dejligt ord...men jeg skal nok forsøge mig med andre metoder først :)

Lene sagde ...

Jens: Der er sikkert ikke noget i vejen med blomstrede kopper. Nogle gange bliver det bare for idyllisk for mig.

Åh, jeg er bange for, at jeg er nødt til at melde fra til en københavnstur for tiden. Jeg ville ellers elske det! Men der er lige noget, jeg skal ordne. Men du er det dejligste menneske, at du overhovedet tænker på at muntre mig op...selvom jeg bliver ond over orkideer og porcelæn.