mandag, marts 02, 2009

Money, money

Ud af rødvinstågerne, og så var det mandag.

En dag, som jeg har ventet med spænding og almindelig mismod.
Det åbenbart er store udgivelsesdag i dag!

Først de store - de bedste irske venner, som stabilt har leveret soundtracket til stort set alle kriser, jeg har haft i mit liv. U2 har udsendt 'No Line On The Horizon', og jeg kan ligesom mærke, hvordan alle de andre U2-CDer i husstanden, og der er mange, savner den lille ny.

Så noget København - Jokeren har udsendt 'Den tørstige digter'. Jeg synes altså, at alt det der værthus-Københavner snak minder mig tilstrækkeligt meget om Dan Turèll til, at det er fantastisk.
Og jeg vil også bo på Christianshavn eller Vesterbro eller bare synge en sang med Peter Belli.

Tilbage i Århus har en ung mand endeligt taget sig sammen til at udsende sit album. Negash Ali har udsendt 'Asmarino'. Og han er så dygtig! Og jeg fatter overhovedet ikke, hvordan man kan så livsklog i den alder. Og jeg tror heller ikke, at jeg vil vide noget.

Og hvorfor er det så, at jeg ikke har købt mig fattig i musik i dag?
Fordi jeg har været til tandlæge.
Og det var de penge.
Suk.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uha - og jeg skal til tandlæge i morgen. Jeg er mere bange for effekten på min økonomi end for tandlægens bor. Sikkert fordi jeg ikke har haft huller i 20 år. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad det kommer til at koste den dag jeg får et hul! Uhadada!

Dot sagde ...

Tandlæger må være menneskets straf for et eller andet utilgiveligt.. Godt du kom ud på den anden side Lene. Der er nu en udgivelse, du har misset, og som du lig emå få fulgt op på - nemlig Lone Hørslevs nye digtsamling. Den glæder jeg mig til at blive revet, kradset og moret af. Hvis du vil høre lidt af hendes ordlegerier, så tjek lige Mouritz/Hørslev projekt ud på Myspace. Og det er jo gratis!!

Dot sagde ...

og forresten, min blog er genopstået fra mine tåger igen..

Lene sagde ...

Jens: Jeg håber, at du også overlevede. Jeg havde ingen huller, men derimod en fin knækket tand. Olivensten, you know!

Dorte: Glæde over den genopståede blog!
Iøvrigt troede jeg bestemt, at det ville være Jens, der kommenterede min lavkulturelle smag, og så er det dig, der begynder at snakke digtsamlinger... jamen, jeg skal nok give det en chance på en meget tålmodig dag...fnis!

Anonym sagde ...

Jeg havde ét hul, men det var i en visdomstand og den skal trækkes ud på tirsdag. Øv! Men det er mit første hul i 25 år, så det er jeg egentlig lidt stolt af!

Lene sagde ...

Jens: Jeg håber, at du overlevede! Og du har god grund til at være stolt.