lørdag, oktober 25, 2008

Særheder

Arhhh... jeg er blevet tagget af Maja.

Her er seks af mine særheder:

1. Jeg bliver helt hysterisk af at få hovedet under vand. Så jeg svømmer med hovedet over vandet. Jeg er meget forsigtig i nærheden af en bruser. Min frisør ved det og tager hensyn. Jeg kan af samme grund panikke i regnvejr.

2. Jeg stritter med mine lillefingre... både når jeg holder på en kop, et krus, og når jeg skriver på tastatur.

3. Jeg får nyseanfald, når jeg vågner... Hvilket kan være meget afslørende, hvis man har listet sig til en 'morfar', og så telefonen ringer.

4. Jeg kan ikke tænke uden et skriveredskab i hånden. Ting bliver meget lettere for mig at forstå, hvis jeg lige tegner lidt.

5. Jeg har det med at misforstå overskrifter, reklamer og alt muligt andet, så det kommer til at handle om sex, rumvæsner, eventyrfigurer, dinosaurer eller ingenting. Det gør mig sommetider noget forvirret, og har gennem tiden fået mig til at spørge andre om de mest mærkelige ting.

6. Jeg sover med vinduet åbent. Ikke kun for at få luft ind, men også for at høre, om der sker noget spændende udenfor.

Her er reglerne for legen. Jeg tagger ikke andre, men skulle nogle have lyst, så glæder jeg mig til at læse om flere særheder.

Reglerne:
Link til din tagger
Nævn reglerne i din blog
Fortæl om seks af dine særlige vaner (unspectacular quirks of yours)
Tag seks andre bloggere
Læg besked hos bloggerne om, at de er blevet tagget

3 kommentarer:

Zette sagde ...

Skægt at læse, Lene. Sjov argument for nummer 6 - lige at skulle følge med. Så passer du da på din profil med at være nysgerrig :-)

Madame sagde ...

Det var rigtig sjovt at læse, Lene!
Jeg synes, det er svært at finde på noget, selv om jeg også er blevet tagget :o)

Lene sagde ...

Zette: Jamen, jeg er nysgerrig. Jeg er glad for, at mine særheder kan være sjove for andre. Jeg har også nydt at læse andres.

Madame: Jeg skal også gerne indrømme, at jeg spurgte mine omgivelser...og så væltede det pludseligt frem:) Jeg synes jo selv, at det er helt normalt.