fredag, august 01, 2008

Tab og trøst


I går mistede jeg min ældste storesøster. Hun har været syg i mange år, og derfor var dødsfaldet ikke uventet. Jeg håbede, at hun ville blive rask, men sådan skulle det ikke gå.
I dag tog jeg på arbejde velvidende, at der ville være forståelse for, hvis jeg var blevet hjemme. Jeg har det bedre med at foretage mig noget. I dag bød arbejde heldigvis på den pragtfulde opgave at kigge på en masse billeder og være sammen med nogle søde børn. Jeg har tyvstjålet et af billederne til indlægget her. Sådan ser Gellerupparken også ud.
I øvrigt er der noget helt igennem vidunderligt ved veninder, der straks tilbyder trøst og vampyrvingummi. Hvis jeg så bidrager med noget kaffe, så tror jeg, at der kommer noget godt ud af det.

3 kommentarer:

Sannie' blog sagde ...

Hvor er det skønt at høre, at du gennem arbejde og venner, kan komme godt igennem et tab. Det må være fordi, at du er meget glad for dit arbejde og veninderne. Jeg er selv rigtig glad for mit arbejde og glæder mig helt vildt til at starte på arbejde igen efter 5 ugers lang ferie. Det er skønt at have det sådan!
(sannie.info)

Madame sagde ...

Det er barskt at skulle sige endegyldigt farvel til en søster. Også selv om hun har været syg i mange år. Men du skriver så smukt om det, som om du er afklaret med det.

Lene sagde ...

Sannie: Godt arbejde og dejlige veninder er en fin lindring, men når det kommer til stykket, er der ingen, der kan få tabet til at forsvinde. Der er faktisk kun en ting, der for alvor kommer til at gøre en forskel - tid.

Madame: Så afklaret som muligt. Meget hører ind under katagorien: Uforståeligt.