tirsdag, august 05, 2008

Mobil maleriudstilling
Bedst som jeg havde lovet at blogge nogle af mine malerier, så har mit kamera valgt at forsvinde ud i det blå. Så disse billeder er taget med min mobiltelefon. Det gør ikke noget godt for farverne, men giver da et lille indtryk af, hvad jeg har gang i.
Bedre billeder må komme, når jeg engang finder det kamera.

6 kommentarer:

Annelise Huldgaard Christensen sagde ...

Wauuuu, de er flotte.
Hvor store er de ?

Altså jeg kan se en lille dame gemt i to af malerierne.

Knus fra Annelise

Lene sagde ...

Tak, Annelise. Det øverste er 20x20 cm, det næste 30x30 cm og det sidste 50x50 cm. Stod det til mig, malede jeg kun malerier, der var mindst 1,5x1,5 m, men hvor skal jeg gøre af dem?

Er der små damer gemt i malerierne? Hmm, ja, hvem ved?

Madame sagde ...

De taler også til mig, Lene. Skønne farver og udtryk i det hele taget. Har du malet i mange år? Det må være dejligt at fordybe sig i!

Lyboen sagde ...

Hej Lene!
Hvor du kreativ. Det er nogle superflotte billeder du har produceret.
Knus Annemari

Kathrine Maja Bastias Bech sagde ...

Leeeeeeeene!!!!! Jeg ved udmaerket godt at du fandt dit kamera igen,det kom du til at fortaelle mig...:-) , vil du saa ikke nok tage nogle flere fotos, af malerier feks, eller andre spaendende ting som du har i din flotte lejlighed og putte dem her paa din blog?? Vi er faktisk nogle der laeser din blog HVER dag, og forventer et lille indslag HVER dag...hahahaahahahaha.
Jyllandsposten holder da heller ikke op med at trykke aviser en hel uge, vel Lene...der ligger et vis ansvar i at ha' faste laesere.
Paa forhaand TAK.:-) :-) :-)

Lene sagde ...

Madame: Jeg maler ikke så tit. Der kan godt gå år imellem. Og når jeg så gør, så maler jeg 50 billeder i træk eller sådan noget.
Jeg har ikke haft ret meget undervisning i maleri. Til gengæld tror jeg, at jeg er multikreativ. Jeg kan let kaste mig over en anden kreativ teknik.

Annemari: Tak! Et af malerierne er jo til dig.

Kathrine: Haha! Nu kan du følge med igen.