tirsdag, juli 21, 2009

Nye tider

Som Dot har afsløret i kommentarfeltet, har jeg i dag anskaffet mig en ny mobiltelefon. Jeg plejer at få min søsters vrag, men nu fik jeg altså et flip over bagsider, der falder af, og en mobil, der igennem noget tid selv har forsøgt at lægge sig til at dø ved simpelthen at gå ud, når man mindst venter det.

Og så er det gået op for mig, at jeg er en slags mobilanalfabet. Jeg snakker i den (meget!) og SMS'er, men så er det absolut også det. Ikke noget med at høre musik, tage billeder eller noget andet fancy. Og andre kan finde ud af at blogge over deres telefon. Jeg må virkelig ind i kampen.

Så nu har jeg altså købt en mobil, der kan ting. Ikke sådan noget iPhone-agtigt. Små skridt... Bare en telefon, som jeg efter sigende kan få en masse musik på, og som jeg vistnok kan tage ok billeder på.

Nu er problemet så, at jeg skal sætte mig ind i, hvordan man gør. Manualer er ikke noget for min tålmodighed. Faktisk tog jeg mig igen i at læse den første side og så sætte tommelfingeren på siden og 'vifte' igennem stakken af papir. Så var den læst, eller?

Det er så godt, at jeg holder den slags ferie, hvor learning by doing kan klares på en sofa og med paraplydrinks.

4 kommentarer:

Dot sagde ...

Sorry hvis jeg lækkede fortrolige oplysninger Lene - blev da bare så begjestret for dine nye teknologiske fremskridt!
Det der manualfobi gælder også Canon Ixus hos mig, hvorfor jeg førsst i forgårs har fundet den fantastiske video-funktion - perfekt til at optage TVkøkken med ;-)
Hva´ putter du egentlig i dine drinks udover paraplyer..??

Nille sagde ...

Jeg læser ALDRIG manualerne - og så da jeg stod i Marrakech og tænkte, at der var noget med, at det digitale kamera burde kunne filme... så ærgrede jeg mig en anelse.

Men hvis jeg nu havde læst manualen - så havde jeg jo sikkert glemt hvordan alligevel...

Så pyt skidt!

Lene sagde ...

Dot: Alt i orden. Lige nu kører jeg mest på vin med bobler, men overvejer at skifte over til noget gin.

Lene sagde ...

Nille: Det med manualer er åbenbart en epidemi.
Vi klarer os tilsyneladende fint uden:)