mandag, april 13, 2009

Altanlykke


Min altan havde været forladt siden en gang i oktober. Jeg skal ikke nyde noget af vinterhavearbejde, men måske ville det have været en idé at rydde op, inden man gik indendøre.
Nu er det i hvert fald gjort. Så er der bare at vente med tålmodighed på, om der er noget, der kommer op. Om der er noget, der står for tæt eller andre uforudsete hændelser.
I år er jeg ikke på temaaltan. Det gik fuldstændigt badut sidste år. Hele to forskellige blomster sprang ud i 'forkerte' farver. Og sådan noget kan jeg slet ikke klare. Der SKAL være orden.
Så med min personlighed in mente er der denne gang dømt knap så meget farveræs. Og lidt mere lykkefølelse.
Jeg har lige genlæst "På vejen til Bagdad" af Güneli Gün. En fantastisk bog, som selv på nettet virker en smule overset. Blandt andet er en del af bogen centret om det kinesiske ordsprog, der lyder:
"Vil du være lykkelig én dag, så drik dig fuld.
Vil du være lykkelig tre dage, så gift dig.
Vil du være lykkelig en uge, så slagt et svin og spis det.
Vil du være lykkelig hele livet, så dyrke en have."
Godt at årets altanterapi nu er i gang.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er et genialt ordsprog. Overvejer at printe det ud og hænge det på køleskabet.

Jeg har efterhånden opgivet at dyrke noget som helst på altanen. Det er meget nemmere at plante nogle pelargonier. De bliver altid store og flotte. Og de er supernemme at passe. Det er lige noget for mig. :D

Lene sagde ...

Jens: Jeg forstår dig! Hurra for planter, der bare vil, som man selv vil. Hvad er det med, at du skal flytte?

Anonym sagde ...

Jeg har været skrevet op et stykke tid og har fået tilbudt 3 lejligheder de sidste 2 måneder. Den første sagde jeg nej til, men jeg har sagt ja til de andre. Desværre har jeg ikke været nr. 1 på ventelisten. Men næste gang, så er jeg vist nr. 1 og så håber jeg at det er en superlækker lejlighed. Jeg glæder mig bare så meget.

Lene sagde ...

Jens: Det lyder bare rigtigt godt. Glæder mig til at høre nærmere.