torsdag, august 23, 2007

Flabet som barn

For underholdningens skyld kom jeg til at bestille et gratis horoskop. Jeg tror overhovedet ikke på den slags. Det lille stykke tekst, der kom om mig, skal nok bare ikke bruges til at modbevise astrologi som sådan.

Din hjerne arbejder hurtigt, men du er tilbøjelig til at udtrykke dig selv på en forjaget måde. Det kan stresse andre mennesker lidt, så husk at give dem tid til at følge din tankegang. Du kan gå glip af vigtige budskaber, fordi du som regel drager forhastede slutninger eller afslutter folks sætninger for dem. Ikke desto mindre kan du være meget vittig og morsom at være sammen med. Du var nok ret flabet som barn - og du udtrykker dig sikkert stadig meget impulsivt. Du er ofte ret skarp og foretrækker at diske op med sandheden på en usminket måde. Du kan imidlertid føle, at du har monopol på sandheden, og du viser ofte vældig irritation, når du bliver kritiseret eller korrigeret. Når du lærer at lytte til andre mennesker og lærer at forberede dine ideer bedre, kan du blive leder på dit felt.

Hmm!

6 kommentarer:

Stine sagde ...

Nu tror du vel på det :-)?

Lene sagde ...

Nej. Selvfølgelig ikke. Gør du?

trine sagde ...

Hey
Er på mærkelig vis endt med jævnligt at se ind til "dit liv" mens mit eget er så helt og aldeles på standby siden jeg fik tvillinger for 9 mdr siden. Jeg endte her på mystisk vis efter at jeg googlede george Michael... Det var jo i øvrigt en fabelagtig koncert. Nå, men nyder altså dine festlige indslag i min noget monotone hverdag!
Ang. horoskopet: Som naturvidenskabelig må jeg jo sige blankt nej til om jeg tror på det. Og dog har jeg en klar fornemmelse af at dette er lige i øjet - og jeg kender dig ikke engang. Er du sikker på at det ike bare er en du kender, der har lavet det?
Nå, rigtig god vind fremover. Forestiller mig at du bliver en festlig præst - overvej Fyn :)
Kh Trine

Lene sagde ...

Hej Trine.
Velkommen til!
Hvor hyggeligt, at du, som ellers må have rigeligt at se til, har fundet vej til min blog.
Med hensyn til horoskoper så tror jeg ikke, at der er andet i dem, end at de beskriver noget alment menneskeligt,men det er virkeligt mærkeligt, at horoskop altid nærmest kender mig bedre, end jeg kender mig selv.
Det må være et tilfælde, eller også er alle, jeg kender på en eller anden rodet ind i noget med horoskoper... haha.
Jeg håber, at jeg bliver en festlig præst og en dygtig præst. Der er bare lige et lillebitte speciale.
Fyn er absolut et favorit sted. Jeg har nemlig familie på Fyn, og da jeg var barn, besøgte vi altid familien på Fyn om sommeren. Så jeg lever i en lykkelig illusion om, at der altid er godt vejr på Fyn. Jeg vil gerne bo, hvor der er godt vejr.
Jeg håber, at du får lyst til at komme med flere kommentarer.
Mvh. Lene

trine sagde ...

Må nok skuffe dig - min passionsblomst på terrassen druknede denne sommer eller også frøs den ihjel - død er den i hvert fald...

Helle HM sagde ...

Hejsa Lene

Ha ha....Det horoskop må du da selv have skrevet.....

(jeg bliver helt nysgerrig og vil selv prøve.... du skal nok for et kopi, når jeg får svar...)