søndag, november 02, 2008

Jeg leger, altså er jeg.


Op til overfladen efter en masse afslapning, en mærkelig beslutning om at være lykkelig og en fantastisk mor, der hjælper, når det er mest nødvendigt. Jeg er tilbage... tror jeg nok.

I dag er jeg i det kreative lune. Da min mor hørte om min akutte nedtur, så kommer hun med en kasse med udklip. Alle mulige og umulige billeder klippet ud af gamle magasiner, reklamer og i det hele taget samlet alle steder fra.

Det er en fantastisk gave!Jeg leger og leger. Så bliver nogle af billederne klistret ind i en gammel bog. Så bliver de tegnet, malet, ødelagt.
Så tager jeg kameraet frem, vælger en del af billedet, fotografere og putter billedet i Paint.
Og bang! Masser af nye muligheder, farver, former og freestyle!

Jeg leger videre.

4 kommentarer:

jensdrejer sagde ...

Jeg har også haft nogle dages nedtur og derfor har jeg slet ikke været rundt på bloggene. Men sikken en dejlig oplevelse at se dine billeder. De er helt vildt flotte. Sælger du dem? Har du nogensinde udstillet? Jeg er dybt imponeret og fascineret. Dine billeder er virkelige dejlige, levende og forfriskende.

jensdrejer sagde ...

Hov - jeg glemte at kommentere, at jeg også er vild med overskriften!

Lene sagde ...

Jens: Du er en skat! Lige den slags opmuntring jeg har så meget brug for.
Jeg hverken sælger eller udstiller, men jeg har overvejet at begynde på et eller andet i den retning.
Overskriften var skabt for at fange din og andres klassikerelskende hjerne:)

jensdrejer sagde ...

Du er rigtig god og jeg synes helt bestemt at du skal prøve at vise dem frem. Jeg er fuldstændig overbevidst om at mange mennesker ville have stor lyst til at købe et af dine billeder.