lørdag, januar 27, 2007

Egen gave


Efter en meget dejlig fødselsdag med fine gaver og rørende kort kom jeg i dag til at købe en af de ting, jeg ikke fik. En silke natkjole!

Det er der mindst to gode grunde til. Som læsere af denne blog vil vide, har jeg for ikke så lang tid siden stået i en situation, hvor jeg manglede præcist sådan en. Den anden grund hænger lidt sammen med at blive voksen eller i det mindste prøve på det. Nu har jeg en rigtig natkjole og er dermed på rette vej til en rigtig seng, en stor lækker dyne, et sengetæppe, der ligger pænt. et sengebord og nystrøget sengetøj. Ok, der er måske nok et stykke vej endnu.

Men... nattebesøg har jeg nu styr på.

fredag, januar 26, 2007

Voksen?

I dag har jeg og Anders Fogh Rasmussen noget til fælles...Vi har fødselsdag!

Det føles fint at blive 30. Tænk, at jeg er overlevet så mange år, når man tænker på alle de uhyggelige ting, der kan ske. Fantastisk.

Voksen er jeg på nogle punkter. Men på andre er jeg virkelig barnlig. Fx måtte jeg bruge hele min morgen på at finde mit dejlige kamera. Hvor var det? I min seng under det rene vasketøj! Ups... Hvad laver kameratet og vasketøjet egentlig i min seng?

Nå, men aftenen står på fest. Er jeg klar? Nej! Det bliver jeg.

søndag, januar 21, 2007

Panda sjov

Så lille et dyr, så stor en lyd.

Affald


Meget kan man sige (og bliver der sagt) om Gellerupparken, men vi har noget morsomt affald. Billedet viser en detalje fra en forrygende lyserøde og guldfarvet lysekrone.

Apropos det med at fotografere affald så savner jeg Kathrine, som er i Abu Dhabi. Jeg synes godt, at hun kunne tage at komme hjem. Det er lidt som at være ven med Luna fra "Bamses billedbog". Såvidt jeg husker, er hun også altid på farten.

fredag, januar 19, 2007

Julegave i brug


Jeg var heldig at få et tæppe i julegave,og nu er det ud over hele mit gulv. Meget fint og farverigt.

onsdag, januar 17, 2007

Tøjdyr


Indrøm det bare... I savner ord. Nu er den blevet pakket ind og venter på at blive afleveret som en gave til min søster. Den skulle ikke flyve denne gang.

Det var den bamse, jeg kom fra.

mandag, januar 15, 2007

Meget mærkeligt bamsevæsen


Jeg er i gang med at hækle en bamse. Nu kan det godt være, at det bare er mig, men det ligner en eller anden form for penis-futteral.

Jeg bliver nok nødt til at hækle noget dingleværk til. Så vil jeg binde det hele til en heliumballon og få det til at flyve.

Det kommer der ikke meget bamse ud af. Men det er sjov idé, synes jeg...

torsdag, januar 11, 2007

onsdag, januar 10, 2007

Syvtals-blues

Nå, men jeg blev som ventet helt rask igen, da først eksamen gik i gang. Jeg synes, at det gik fint. Jeg fik sagt alle de ting, jeg ville. Og jeg blev mest spurgt om ting, jeg selv havde tænkt på.

Jeg fik 7. Og pludseligt gik spørgsmålet fra, at om det var en god opgave, til hvad gik galt. Tja, selvfølgelig havde de nogle gode argumenter for at give et syv-tal, og det har jeg accepteret.

Jeg kan bare få det helt dårligt over, at min klasse, hvor kun de færreste har læst min opgave, nu automatisk tænker: "Ja, jeg havde jo nok på fornemmelsen, at hun ikke kunne finde ud af en skid." Eller at kommende arbejdsgivere tænker det samme.

Så da jeg endelig kom hjem i går aftes, var jeg parat til at sælge Journalisthøjskolen meget billigt til, hvem der gad eje den, og var i det hele taget træt og slatten.

Det fik jeg ikke lov til at blive ved med. For så ringede Hussein og skulle have rettet en ansøgning. Jeg prøvede faktisk at slippe ved at påråbe mig mit 7-tal, der beviser, at jeg skal holde mig fra alt skriftligt arbejde. Jeg plejer ellers at hade enhver form for offerrolle-pis, hvor det bare er synd for en. Jeg prøvede bare. Men det virkede heller ikke.

Så jeg fik besøg af Hussein og en af hans virkelig mange familiemedlemmer. Jeg tror ikke, at det var en fætter denne her gang. Men man ved aldrig. Hyggeligt var det. Vi fik skrevet ansøgning. Jeg lærte to ord på somalisk, hvoraf jeg har glemt det ene...Hmm! Vi spillede spil og snakkede til kl.sent.

Nu har jeg ferie, hurra. Og jeg er næsten blevet i godt humør igen.

mandag, januar 08, 2007

Sygeligt

Åhh... Jeg er svag. Jeg er svimmel. Jeg har kvalme. Jeg er ynkelig.
Nej...Uanset om jeg seriøst forsøger at bilde nogen ind, at jeg er syg, så er det ikke det, der er galt.

Jeg skal til eksamen i morgen!
Jeg skal forsvare en opgave, som, jeg synes, er god. Jeg ved, hvad jeg skal sige. Jeg har øvet med min søde gruppe. Alt er klar. Min krop lader sig bare ikke narre. Der er noget farligt på vej.

Nu kan jeg kun vente på at blive rask sådan omkring kl.14.30 i morgen, piv.